Benieuwd wat het AD voor u betekent?

Een abonnement brengt u betrouwbaar nieuws, meer achtergrondverhalen, sport en alles uit uw regio.

 • meest gekozen

  Weekend

  4,00 per week
  Ja, ik wil het AD
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag AD Magazine en AD Sportwereld
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ad.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Compleet

  6,00 per week
  Ja, ik wil het AD
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag AD Magazine en AD Sportwereld
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ad.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Digitaal Basis

  Nu tijdelijk de eerste 4 weken gratis 1,25 per week
  Ja, ik wil het AD
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag AD Magazine en AD Sportwereld
  • Elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ad.nl
  • Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
Lezers geven het AD gemiddeld een 9/10 (14961 beoordelingen)

Ontdek de nieuwe AD app bij je abonnement

Het AD brengt nu 4 werelden handig samen in 1 nieuwe app. Boordevol nieuws, sport en entertainment én je selecteert nu ook eenvoudig al het nieuws uit jouw regio.

Altijd de leukste video's en series op zak en met Topics volg je gemakkelijk al het nieuws wat jou interesseert uit 13 kwaliteitskranten. Wanneer je nu kiest voor een abonnement op het AD, heb je overal onbeperkt toegang tot alle premium artikelen, zowel online als in de nieuwe AD app.

Nieuws sport en entertainment Toon antwoord Verberg antwoord
Internationaal- en nationaal nieuws, sport en entertainment.
Regionieuws Toon antwoord Verberg antwoord
Al het nieuws uit jouw regio, keuze uit maar liefst 28 verschillende regio’s.
Topics Toon antwoord Verberg antwoord
Alle artikelen van 13 kwaliteitskranten op 1 plek bij elkaar, volg nu alle onderwerpen die jou interesseren, makkelijke navigatie door persoonlijke leeslijsten.
Video’s Toon antwoord Verberg antwoord
Altijd je eigen TV zender op zak, series en entertainment, Formule 1, voetbal, wielrennen en nog veel meer.


Ontdek nu zelf de nieuwe AD app en ontvang de eerste 4 weken gratis bij een nieuw abonnement. Mis niets meer en geniet overal van het laatste nieuws uit je omgeving, Nederland en de rest van de wereld.


Over het AD

 • Met dagelijks meer dan 1,5 miljoen lezers, is het Algemeen Dagblad de grootste gezinskrant van Nederland. Begonnen in 1946 en met 7 regio- en een landelijke editie geschreven door 900 journalisten, uitgegroeid tot de toonaangevende krant van Nederland...

 • De kracht van het Algemeen Dagblad is de aantrekkelijke combinatie van het complete nieuws uit de eigen regio gecombineerd met landelijke en internationale nieuwsgaring. En als echte ochtendkrant voor 07.00 uur bezorgd. Toegankelijk en positief geschreven, met veel (ruim16 pagina’s in iedere editie!) sport plus in het weekend het aantrekkelijke AD Magazine, voor het hele gezin boeiend om te lezen...

 • Het Algemeen Dagblad is een eigentijdse krant. Dus compleet met eigen app en digitale edities inclusief het baanbrekende ‘’Topics’’, de digitale krant op maat volledig aangepast aan de lezer zelf. Opvallend is ook dat het Algemeen Dagblad veel verschillende abonnementen aanbiedt, van volledig digitaal tot iedere dag de gedrukte editie thuisbezorgd. Het is deze aandacht voor de individuele lezer waarmee het Algemeen Dagblad zich weet te onderscheiden.

Waarom het AD?

Nieuws is belangrijk voor iedereen. Want het is vaak de basis van het gesprek van de dag. Het lezen van een krant geeft ons kennis en maakt ons een volwaardige gesprekspartner. Maar het helpt ons ook ontspannen wanneer het uitkomt. Ook zo benieuwd wat het AD voor jou kan betekenen? Bekijk dan deze video!

 • Ik lees de regionale krant, omdat ik juist het nieuws hier uit mijn eigen omgeving op wil pikken. Ik ben minder geïnteresseerd in drama en negativiteit in de wereld, en daarom ben ik erg blij met de regionale editie van het AD.

  Jerry (28), Agrarisch injecteur

 • De krant lezen hoort bij mijn leven. Ik lees graag het nieuws uit binnen- en buitenland en ik vind het AD prettig, omdat er een regionaal katern bij zit. Op die manier kan ik ook op de hoogte zijn van de dingen die gebeuren in de stad waár ik woon. Krant lezen is voor mij ook ontspanning, aan tafel met een kop koffie. Niet alleen nieuws, maar ook leuke columns en over andere leuke items lezen, maken het voor mij compleet.

  Ina (57), Ambtenaar

 • Steeds vaker liet ik me misleiden door nieuws op Social Media, wat helemaal gekleurd bleek te zijn of zelfs onwaar. Omdat ik graag goed voor de dag kom bij een gesprek, heb ik gekozen voor de zaterdagkrant van het AD plus de hele week het nieuws op mijn smartphone en tablet

  Christiaan (69), Gepensioneerd

 • Qua nieuws kan ik bij een heleboel kranten terecht, maar op het gebied van sport biedt het AD net dat beetje extra!

  Jarvey (27), Acteur

 • We lezen het AD al meer dan 30 jaar: ’s morgens is onze eerste gang naar de brievenbus om de krant te halen. Daarna nemen we het belangrijkste nieuws door onder het genot van een kopje thee. Het streeknieuws en de sportkrant zijn bij ons favoriet. We hopen het AD nog jarenlang te lezen

  Leendert (76), Gepensioneerd

 • Door het AD blijf ik op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de stad op het gebied van stadsvernieuwing, politiek, evenementen, groenvoorzieningen, milieu en vrije tijd. Die mix van onderwerpen vind ik erg prettig.

  Josette (45), Psychiatrisch verpleegkundige

gratis bij je abonnement

Topics nieuw!

Extra service gratis bij je abonnement.

Topics, je persoonlijke nieuwssite. Alle journalistiek uit 13 kranten op 1 plek bij elkaar. Lees de voor jou interessante onderwerpen, waar en wanneer je wil. Eenvoudig op mobiel, tablet of PC. Maak een ‘playlist’ van je favoriete onderwerpen of laat je verrassen door de redactie.

bekijk opties

Hans Nijenhuis
Hoofdredacteur AD

AD helpt om het nieuws te begrijpen. In een wereld die steeds groter wordt, raak je steeds verder verwijderd van het nieuws uit jouw wereld. Terwijl, hoe dichterbij iets gebeurt, hoe groter het voor jou is. Daarom brengen wij het wereldnieuws, maar ook het nieuws uit jouw buurt, jouw straat, jouw stad. Kritisch als het moet, trots als het kan. Daar heb je wat aan.

De mobiele website + de digitale krant

Behoort digitaal lezen ook tot je tweede natuur? Geniet dan van het gemak om het AD op je mobiel, tablet of pc te lezen. Met de app van het AD hebt je (ook) 24/7 het laatste nieuws. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van het AD.

profiteer nu

in de app 4,75 p/weeknu 3,00 p/week

Veelgestelde vragen

Ik heb mij via deze website geabonneerd, wanneer gaat dit abonnement in? Toon antwoord Verberg antwoord
Wij hebben ongeveer vijf werkdagen nodig om je aanvraag te verwerken. Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsbrief met daarin de startdatum van je abonnement.
Ik ben al abonnee, mag ik dan ook meedoen aan deze actie? Toon antwoord Verberg antwoord
Helaas! Deze actie is er alleen voor nieuwe abonnees. Maar is het langer dan zes maanden geleden dat je abonnee was? In dat geval is de actie wél op je van toepassing.
Ik wil de krant graag digitaal lezen, hoe doe ik dat? Toon antwoord Verberg antwoord
Je kunt het AD digitaal op je PC, tablet of mobiele telefoon lezen. We hebben daar een speciale digitale versie van de papieren krant, een nieuwssite en app voor ontwikkeld. Klik hier om alles over de digitale edities van het AD te lezen en hoe je deze kunt gebruiken.
Ik heb een andere vraag die niet over het abonnement gaat, waar kan ik daarvoor terecht? Toon antwoord Verberg antwoord
Antwoorden op vragen over onder meer de bezorging, betaling of redactie kun je hier vinden.