Benieuwd wat BN DeStem voor u betekent?

Een abonnement brengt u betrouwbaar nieuws, meer achtergrondverhalen, sport en alles uit uw regio.

 • meest gekozen

  Zaterdag op papier & dagelijks digitaal

  4,00 per week
  Ja, ik wil BN DeStem
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en BN DeStem Sport
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op bndestem.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Maandag t/m zaterdag op papier & dagelijks digitaal

  6,00 per week
  Ja, ik wil BN DeStem
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en BN DeStem Sport
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op bndestem.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Digitaal Basis

  Nu tijdelijk de eerste 4 weken gratis 1,15 per week
  Ja, ik wil BN DeStem
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en BN DeStem Sport
  • Elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op bndestem.nl
  • Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
Lezers geven BN DeStem gemiddeld een 8,5/10 (2789 beoordelingen)

Over BN DeStem

 • De krant BN DeStem is in 1998 ontstaan door het samengaan van Brabants Nieuwsblad (Roosendaal) en dagblad De Stem (Breda). Het verspreidingsgebied van BN DeStem beslaat Brabant en Zuid West Nederland waaronder de regio’s Breda, Etten-Leur, Oosterhout, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk en Zeeland...

 • BN DeStem is een uitgesproken regiokrant met niet minder dan zes verschillende regio edities. De kracht van de krant is dat ze dicht bij het nieuws uit de regio staat, maar daarnaast het grote nationale en internationale nieuws brengt. BN DE Stem besteedt veel ruimte aan sport zowel op regio- als nationaal niveau waarbij de voetbalclub NAC Breda uiteraard belangrijk voor het sportnieuws is...

 • BN DeStem kent maar liefst drie abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’.

Waarom het BN DeStem?

Ben jij ook trots om hier te wonen? En hou je van onze natuur en onze gezellige steden? Volg je het landelijke nieuws maar lees je ook graag over wat er in jouw buurt gebeurt? Bekijk dan deze video en ontdek wat BN DeStem voor anderen zoals jij betekent.

 • Mijn ouders hebben alle krantenartikelen bewaard met mijn sportprestaties. Mijn plakboeken staan er mee vol! Ook op social media zie ik nieuws voorbij komen van BN DeStem. Ik vind het erg fijn zo op de hoogte te blijven van alles wat er in de regio gebeurt!

  Nadine Broersen (27), succesvolle meerkampster uit Dongen, twee Olympische Spelen

 • Ik ben al lang abonnee van BN DeStem. Vooral voor het lokale nieuws en de lokale sportpagina. Het lezen van de krant is daarnaast een rustmoment. Het medialandschap is onder invloed van internet enorm veranderd. De printversie van de krant kan het digitale nieuws niet meer bijbenen en moet zich dus in mijn beleving meer richten op mooie achtergrondverhalen. Dat laatste gebeurt te weinig, ik zou het graag meer zien.

  Justin Goetzee (38), commercieel directeur ADO Den Haag

 • BN DeStem geeft veel aandacht aan culturele activiteiten. Zo blijven wij goed op de hoogte van wat er gebeurt en kunnen we daarop inspelen en bijdragen. De krant is een goed medium om reclame voor voorstellingen te maken en in recensies terug te lezen wat het publiek ervan vond.

  Jan-Hein Sloesen (48), directeur-bestuurder cultuurcluster De Kring, CultuurCompaan en Tongerlohuys Roosendaal

 • Zo lang ik mij kan herinneren ligt BN DeStem tijdens het ontbijt op de keukentafel, ik ben er mee opgegroeid! Ik lees graag over initiatieven uit de regio zoals festivals en evenementen. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in wat er buiten de Nederlandse grenzen speelt en word ik door de krant of app op de hoogte gehouden van buitenlandse politiek. Door de goede mix van actualiteit en diversiteit is BN DeStem een krant die nooit gaat vervelen.

  Linda (27), Fysiotherapeut

 • Ik vind het ideaal dat BN DeStem zowel als krant als digitaal is te lezen. Doordeweeks lees ik vooral de digitale krant als ik in de trein zit. Maar in het weekend lees ik hem op mijn gemak met een kop koffie. Vooral het lokale karakter vind ik handig om op de hoogte te blijven wat er in de regio speelt.

  Ben (30), Online Content Specialist

 • Na een werkdag achter de computer vind ik het heerlijk om thuis op de bank te ploffen en de krant open te slaan. Geen schermen, geen TV of radio maar het geritsel van de krant als ik het blad omsla.

  Marielle (44), Redactie Medewerker

 • Ik heb al heel lang een abonnement op uw krant. Dat ging vanzelf. Mijn ouders lazen al De Stem en ik ging dat vanaf mijn trouwdatum ook doen. Het digitale tijdperk was toen nog niet aangebroken. Het nieuws kwam alleen via de krant en de radio. Nu nog hoort hij bij de vaste dagorde. Het is daarnaast een grote aanwinst om de krant via de tablet te lezen als je niet thuis of met vakantie bent. De mogelijkheid om via Topics ook artikelen uit andere kranten te lezen spreekt mij zeer aan.

  Martien (74), Voormalig hoofd Sociale dienst

 • Ik ben nu 70 jaar. Waarvan 43 jaar voluit gewerkt. Toen stond ik voor 6 uur al naast m’n bed en kreeg ik de krant vaak niet in de brievenbus. Jammer maar begrijpelijk! Al 5 jaar kom ik rond half 8 uit bed en het eerste wat ik pak is DE KRANT! Heerlijk rustig samen ontbijten met koffie en uiteraard BN destem! Mijn vrouw met de papieren krant en ik op de iPad! Heerlijk.

  Dirk (70), gepensioneerd

 • Omdat ik graag op de hoogte wil blijven van al het nieuws wat ik belangrijk vind. Zowel in als om de eigen regio. Maar ook wat er voor de rest in het land en andere landen speelt. Daarnaast kan ik mijn kinderen die in Amsterdam wonen informatie doorsturen, van wat er zich hier afspeelt, omdat zij er daar niet veel van meekrijgen.

  Marianne (61), medewerkster Sligro

gratis bij je abonnement

Topics nieuw!

Extra service gratis bij je abonnement.

Topics, je persoonlijke nieuwssite. Alle journalistiek uit 13 kranten op 1 plek bij elkaar. Lees de voor jou interessante onderwerpen, waar en wanneer je wil. Eenvoudig op mobiel, tablet of PC. Maak een ‘playlist’ van je favoriete onderwerpen of laat je verrassen door de redactie.

bekijk opties

Hille van der Kaa
Hoofdredacteur BN DeStem

BN DeStem houdt u op de hoogte. Het laatste nieuws uit je straat, woonplaats, uit Den Haag of de andere kant van de wereld. Wij brengen het nieuws dat je nodig hebt, dichterbij. Feiten, achtergrond en verdieping. Maar BN DeStem is meer dan alleen de krant; betrokken bij onze regio en hét nieuwsmerk waar je iets aan hebt.

De mobiele website + de digitale krant

Behoort digitaal lezen ook tot je tweede natuur? Geniet dan van het gemak om BN DeStem op je mobiel, tablet of pc te lezen. Met de app van BN DeStem hebt je (ook) 24/7 het laatste nieuws. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van BN DeStem.

profiteer nu

in de app 4,61 p/weeknu 3,00 p/week

Veelgestelde vragen

Ik heb mij via deze website geabonneerd, wanneer gaat dit abonnement in? Toon antwoord Verberg antwoord
Wij hebben ongeveer vijf werkdagen nodig om je aanvraag te verwerken. Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsbrief met daarin de startdatum van je abonnement.
Ik ben al abonnee, mag ik dan ook meedoen aan deze actie? Toon antwoord Verberg antwoord
Helaas! Deze actie is er alleen voor nieuwe abonnees. Maar is het langer dan zes maanden geleden dat je abonnee was? In dat geval is de actie wél op je van toepassing.
Ik wil de krant graag digitaal lezen, hoe doe ik dat? Toon antwoord Verberg antwoord
Je kunt BN DeStem digitaal op je PC, tablet of mobiele telefoon lezen. We hebben daar een speciale digitale versie van de papieren krant, een nieuwssite en app voor ontwikkeld. Klik hier om alles over de digitale edities van BN DeStem te lezen en hoe je deze kunt gebruiken.
Ik heb een andere vraag die niet over het abonnement gaat, waar kan ik daarvoor terecht? Toon antwoord Verberg antwoord
Antwoorden op vragen over onder meer de bezorging, betaling of redactie kun je hier vinden.