Benieuwd wat het ED voor u betekent?

Een abonnement brengt u betrouwbaar nieuws, meer achtergrondverhalen, sport en alles uit uw regio.

 • meest gekozen

  Zaterdag op papier & dagelijks digitaal

  4,00 per week
  Ja, ik wil deze krant
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en Eindhovens Dagblad Sport
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ed.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Maandag t/m zaterdag op papier & dagelijks digitaal

  6,00 per week
  Ja, ik wil deze krant
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en Eindhovens Dagblad Sport
  • Gratis: elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Gratis: onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ed.nl
  • Gratis: Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
 • Digitaal Basis

  Nu tijdelijk de eerste 4 weken gratis 1,15 per week
  Ja, ik wil deze krant
  • Doordeweeks de krant voor het ontbijt thuisbezorgd
  • Elk weekend leesplezier met de dikke zaterdagkrant
  • Elke zaterdag &Magazine en Eindhovens Dagblad Sport
  • Elke dag de digitale versie v/d papieren krant
  • Onbeperkt PREMIUM-artikelen lezen op ed.nl
  • Topics, uw eigen nieuwsoverzicht uit 13 kranten
Lezers geven het ED gemiddeld een 8,5/10 (2734 beoordelingen)

Over het ED

 • Het Eindhovens Dagblad ofwel het ED heeft een respectabele leeftijd. Het eerste nummer van wat toen nog het ‘’Eindhovensch Dagblad’’ heette verscheen namelijk al op zaterdag 23 december 1911. Het ED is een uitgesproken regiokrant en wordt vandaag de dag onder meer verspreid in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Veldhoven, Geldrop, Nuenen, Oirschot, Mierlo en Best...

 • Het Eindhovens Dagblad richt zich dankzij zes regio-edities op de regionale nieuwsvoorziening uit niet minder dan 23 gemeentes. Sport neemt daarbij een belangrijke plaats in, natuurlijk PSV, maar ook de regioclubs krijgen ruimschoots aandacht. Dat alles zonder daarbij overigens het nationale én internationale nieuws uit het oog te verliezen. Aardig om te weten: het ED was in 1994 de eerste krant in Nederland met een eigen internetversie...

 • Het ED kent maar liefst vier abonnementsvormen, van de complete gedrukte editie met in het weekend het &Magazine thuisbezorgd, tot een volledige digitale versie inclusief ‘’Topics’’, de revolutionaire digitale krant ‘’op maat’’. En het speciale studentenabonnement voor studenten op het ED.

Waarom het Eindhovens Dagblad?

Hou jij van die Brabantse gezelligheid? En ben jij ook trots op Eindhoven en de bedrijvigheid daar? Volg je het landelijke nieuws maar lees je ook graag over wat er in jouw buurt gebeurt? Bekijk dan deze video en ontdek wat het ED voor anderen zoals jij betekent.

 • Het Eindhovens Dagblad is voor mij heel belangrijk. Zo weet ik precies wat er in de stad en mijn woon- en werkomgeving speelt, wat er gebeurt en waar de discussies over gaan. Onze studenten en docenten werken, wonen en leven hier en ik weet graag precies wat er zoal gaande is. Dat geldt ook voor het nieuws rondom bedrijven en instellingen; zowel het lokale als landelijke dagblad zijn dan een belangrijke informatiebron. Mijn dag begint altijd met lezen van de krant.

  Nienke Meijer, Voorzitter College van Bestuur Fontys Hogescholen

 • De krant is voor mij een manier om actueel nieuws te krijgen maar ook tot denken te worden gezet via de opinie-stukken. Daarnaast is er ook ruimte voor onschuldig vermaak zoals bijv. in het magazine. Een mooie mix van wat er zowel in mijn directe omgeving als daarbuiten gebeurt, gecombineerd met licht verteerbaar vermaak.

  Wim (54), Learning Specialist

 • Veel tijd om een krant te lezen heb ik niet. Maar ik vind het wel belangrijk om van het nieuws op de hoogte te zijn, zeker ook van wat er in de regio speelt. Het lezen van het ED hoort daarom bij mijn dagelijkse routine. Voordat ik naar mijn werk ga lees ik tijdens mijn ontbijt de krant (editie stad) digitaal. Ook op mijn werk heb ik er dagelijks profijt van om van het laatste nieuws op de hoogte te zijn

  Corine (51), Ambtenaar

 • Het lezen van een papieren krant geeft mij zoveel ontspanning. In de gehaaste wereld met social media, smartphones en voortdurende bereikbaarheid lees ik met een gerust en goed gevoel het Eindhovens Dagblad. Op mijn gemak

  Eric (55), Zelfstandig ondernemer

 • Voor mijn man en mij is de krant lezen een sociale bezigheid. Samen onder het genot van een kop koffie uitgebreid de actualiteiten bediscussiëren. Mijn man is een echte krantenverzamelaar en leest graag over het regionale nieuws wat uit het ED. Voor ons is de krant een nostalgisch moment van bezinning.

  Zizi (43), Ondernemer

 • Bij ons valt het ED al zo’n 25 jaar in de bus. Mijn man is opgegroeid met de krant dus het was ook zijn idee om dit voort te zetten. Iedere ochtend delen we de krant, ik het regionale gedeelte en hij de rest. Op zaterdag lees ik graag het magazine. De papieren variant is nog steeds onze favoriet, een lekker begin van onze dag.

  Margo (41), Apothersassistente

 • Omdat ik niet meer werk kost het meer moeite om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Op het gebied van techniek, maar ook van de bouwplannen in mijn stad. Het tv-nieuws is vooral landelijk. Daarom is de krant voor mij de fijnste manier om bij te blijven en mee te kunnen praten. De krant die er altijd is, thuis, maar ook op vakantie. Ik geniet er nog elke dag van.

  Beppie (61 ), Vrijwilliger MMC

gratis bij je abonnement

Topics nieuw!

Extra service gratis bij je abonnement.

Topics, je persoonlijke nieuwssite. Alle journalistiek uit 13 kranten op 1 plek bij elkaar. Lees de voor jou interessante onderwerpen, waar en wanneer je wil. Eenvoudig op mobiel, tablet of PC. Maak een ‘playlist’ van je favoriete onderwerpen of laat je verrassen door de redactie.

bekijk opties

John van den Oetelaar
Hoofdredacteur ED

Het ED weet wat er speelt. In je wijk, in je gemeente, in je provincie, in Den Haag, in New York. Wij speuren naar feiten, gaan in gesprek met betrokkenen, zoeken naar verbanden en geven waar mogelijk en wenselijk advies. Onze berichtgeving is niet gekleurd, maar evenmin kleurloos. Het ED is betrokken bij en aanwezig in je regio.

De mobiele website + de digitale krant

Behoort digitaal lezen ook tot je tweede natuur? Geniet dan van het gemak om het ED op je mobiel, tablet of pc te lezen. Met de app van het ED hebt je (ook) 24/7 het laatste nieuws. Zo blijf je altijd en overal op de hoogte van het ED.

profiteer nu

in de app 4,61 p/weeknu 3,00 p/week

Veelgestelde vragen

Ik heb mij via deze website geabonneerd, wanneer gaat dit abonnement in? Toon antwoord Verberg antwoord
Wij hebben ongeveer vijf werkdagen nodig om je aanvraag te verwerken. Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsbrief met daarin de startdatum van je abonnement.
Ik ben al abonnee, mag ik dan ook meedoen aan deze actie? Toon antwoord Verberg antwoord
Helaas! Deze actie is er alleen voor nieuwe abonnees. Maar is het langer dan zes maanden geleden dat je abonnee was? In dat geval is de actie wél op je van toepassing.
Ik wil de krant graag digitaal lezen, hoe doe ik dat? Toon antwoord Verberg antwoord
Je kunt het ED digitaal op je PC, tablet of mobiele telefoon lezen. We hebben daar een speciale digitale versie van de papieren krant, een nieuwssite en app voor ontwikkeld. Klik hier om alles over de digitale edities van het ED te lezen en hoe je deze kunt gebruiken.
Ik heb een andere vraag die niet over het abonnement gaat, waar kan ik daarvoor terecht? Toon antwoord Verberg antwoord
Antwoorden op vragen over onder meer de bezorging, betaling of redactie kun je hier vinden.