Dé krant uit uw regio.

Neem een studentenabonnement op de Gelderlander

Lezers geven de Gelderlander gemiddeld een 8,5/10 (5629 beoordelingen)
gratis bij je abonnement

Topics nieuw!

Extra service gratis bij je abonnement.

Topics, je persoonlijke nieuwssite. Alle journalistiek uit 13 kranten op 1 plek bij elkaar. Lees de voor jou interessante onderwerpen, waar en wanneer je wil. Eenvoudig op mobiel, tablet of PC. Maak een ‘playlist’ van je favoriete onderwerpen of laat je verrassen door de redactie.

bekijk opties

Veelgestelde vragen

Het lukt mij niet een gratis proefabonnement aan te vragen. In plaats daarvan wordt mij een vast abonnement aangeboden. Toon antwoord Verberg antwoord
Dat klopt. Je kunt namelijk alleen een gratis proefabonnement nemen als je de afgelopen 24 maanden nog geen kennis hebt gemaakt met de Gelderlander. Wel kun je profiteren van een extra scherp aanbod.
Ik heb mij via deze website geabonneerd, wanneer gaat dit abonnement in? Toon antwoord Verberg antwoord
Wij hebben ongeveer vijf werkdagen nodig om je aanvraag te verwerken. Je krijgt vervolgens van ons een bevestigingsbrief met daarin de startdatum van je abonnement.
Ik ben al abonnee, mag ik dan ook meedoen aan deze actie? Toon antwoord Verberg antwoord
Helaas! Deze actie is er alleen voor nieuwe abonnees. Maar is het langer dan zes maanden geleden dat je abonnee was? In dat geval is de actie wél op je van toepassing.
Ik wil de krant graag digitaal lezen, hoe doe ik dat? Toon antwoord Verberg antwoord
Je kunt de Gelderlander digitaal op je PC, tablet of mobiele telefoon lezen. We hebben daar een speciale digitale versie van de papieren krant, een nieuwssite en app voor ontwikkeld. Klik hier om alles over de digitale edities van de Gelderlander te lezen en hoe je deze kunt gebruiken.
Ik heb een andere vraag die niet over het abonnement gaat, waar kan ik daarvoor terecht? Toon antwoord Verberg antwoord
Antwoorden op vragen over onder meer de bezorging, betaling of redactie kun je hier vinden.